שאלה לגבי ליקוק פי הטבעת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/12/2014 | 22:05 | מאת: יהודה

שלום , לפני כמה ימים ירדתי לחברה שלי ובו זמנית ליקקתי לה את פי הטבעת . זה היה ספונטני ולא תוכנן מראש לכן היא לא שטפה לפני אבל גם באותו הרגע לא הרגשתי שזה מגעיל עד ככדי כך השאלה שלי מה הסיכונים בעניין ? אנחנו רק אחד עם השני והרבה זמן יחד מבחינתי הרגשה אני מרגיש רגיל לגמרי

שלום לך לא נראה לי שיש סיכונים מעבר לחשיפה לחיידקים שאולי יש בפי הטבעת.. לא מניחה שיש לך מה לדאג. בברכת חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות