איבר מין בזקפה וללא זקפה.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/12/2014 | 14:33 | מאת: אלעד

יש לי "בעיה".... בלי זקפה גודל איבר מיני הוא קרוב 6.5 ס"מ עם זקפה הוא מגיע ל18.8 ולפעמים מגיע ל20 ס"מ והוא גם נהיה עבה יחסית. זה מפריע לי כי לפני סקס אני מרגיש קצת נבוך ואז ששי זקפה כאילו קסם וגם זוגתי מופתעת מחדש כל פעם מזה. למה זה ככה? * חשוב לציין עברתי ניתוח "אשך תמיר" בגיל שנה .

12/12/2014 | 18:09 | מאת: שבת שלום

כי ככה זה איבר מין גברי. מודדים בזקפה. חוץ מזה שהאורך לא קובע אלא הרוחב. תתבגר אין איבר מין זכרי לא טוב כולם ממלאים את הפונקציה

מנהל פורום מין ומיניות