גומרת מהר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/11/2014 | 11:23 | מאת: לילי

הי אפרת.. אני בת 42 נשואה +4 ילדים... אני לא מהנשים שאוהבות סקס....מספיק לי פעם בשבוע....מה שמציק לי שאני גומרת מהר חצי דקה ואז ממש לא בא לי אבל אני צריכה לזרום עם בעלי שיגמור.... האם אפשר להאט את הגמירה?

לילי שלום אני מניחה שהקושי הוא לא עצם העובדה שאת גומרת מהר.. אלא מה קורה לך אחר כך. אני מבינה מדברייך שאחרי שאת מגיעה לאורגזמה, אין לך יותר חשק ואז יש לך קושי להמשיך בפעילות המינית עם בעלך. הכיוון שהצעת נכון, קודם לשוחח עם בעלך . שווה שתחשבו מה באמת ניתן לעשות מבחינת שניכם, אולי להתחיל דווקא איתו ושאת תגיעי לאורגזמה אחר כך ואז יהיה לך יותר חשק לפעילות המינית המשותפת.. אולי לחשוב על מגעים אחרים שיהיו פחות אינטנסיבים ויאריכו את הזמן עד האורגזמה שלך. אבל זה באמת משהו שאת ובעלך צריכים לחשוב עליו יחד. את מדברת כאן גם על עוד משהו, את מדברת על כך שאין לך בכלל אהבה גדולה או חשק לסקס.. וכשאנו מדברים על חשק אולי שווה לחשוב מה ביחסים שלכם, בחיים שלך ובמגע יכול להעלות לך את החשק.. עוד לאוו דווקא בהקשר של אורגזמה (אורגזמה יכולה להיות גם תגובה גופנית בעיקר, כמו שאני שומעת שקורה אצלך) וחשק הוא משהו ריגשי ועמוק יותר.. אז שוחחי עם בעלך ועשו חשיבה וסיעור מוחות משותף בעניין, ואם תרגישו שתזדקקו ליעוץ קצר של מישהו חיצוני, תמיד תוכלו לפנות למטפל מיני למספר שיחות. אשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות