סטיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/11/2014 | 12:24 | מאת: קיש

אני יוצא עם בחורה כמעט חודשיים יש לה איזה סטייה מסויימת להיות כלבה ואהיה אדונה והיא אוהבת סקס גם באלימות מסויימת האם זה נראה סביר כי בחיי היומיום היא מאוד בחורה דעתנית. וחזקה כמו כן בסקס היא אוהבת גם את המגע האינטימי בנינו ולא רק שליטה היא גם שואל את עצמה האם יש לה בעיה בראש עקב הסטייה הזאתי האם זה סביר

שלום לך בראש ובראשונה, חשוב שתשים לב לקשר האינטימי והפתוח שיש לך עם בת זוגך, העובדה שאתם יכולים לחלוק ולשתף בפנטזיות ובדברים שמדליקים אתכם, היא לא דבר של מה בכך ולא כל הזוגות קל להם לעשות זאת. דבר שני, יש הבדל מאד גדול בין הפנטזיה לבין איך שהאדם מתנהג במציאות. פנטזיות מיניות באות לבטא צרכים רגשיים עמוקים, שלפעמים גם לא ברורים לאדם עצמו ועם חברתך העובדה שבסקס זה מה שמדליק אותה, נושא השליטה. ולשאלתך- לא. היא לא חולה בראש.... כל אחד נדלק מדברים אחרים והיכולת שלך כבן זוג לקבל דברים שמדליקים את בת זוגך , גם אם נראים לך לא מוכרים או משונים בהתחלה היא קריטית לכך שתהיה ביניכם פתיחות מינית, תקשורת מינית תקינה והנאה.אם יש דברים שאתה חש איתם חוסר נוחות, שווה שתדבר על כך עם בת זוגך. כמו שאתה שם לב בת זוגך היא לא אדם חד מימדי ובסקס מדליקים אותה דברים שונים, לפעמים זקוקה לסקס יותר חזק וכוחני ולעיתים גם למגע האינטימי והאוהב ואולי דווקא בשל העובדה שבחיים היא אדם כל כך דעתני, דווקא בסקס היא רוצה " לשחרר".... ולהיות אחרת- בת הזוג שלך, כמו כל אדם בעצם, היא אדם שיש בו הרבה גוונים ואתה צריך להיות שמח על כך שהיא מאפשרת לך לראות את כל הגוונים שלה. השאלה אם אתה מסוגל לקבל את כל הגוונים שלה.. וזו כבר שאלה אחרת, אולי גם לדיון אחר. מאחלת לך שבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות