יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/11/2014 | 08:11 | מאת: גל

שלום רב, אני בת 32 באידאולוגיה שלי אני נגד סקס מזדמן ולכן לא יצא לי לחוות הרבה יחסי מין אולי פעמיים עם בן זוג שלא ממש אהבתי אותו ולכן סירבתי לו . עכשיו יש לי חשש מכאבים ממין כי יכול להיות שהאיבר מין שלי קטן. וגם יכול להיות שקרום הביתולין נסגר ? תודה רבה.

שלום לך, נשמע שיש לך מחשבות וחששות מסקס שאולי נובעים מחוסר ידע או ממיתוסים מוקדמים על יחסי מין. חשוב לי לאמר לך מספר דברים, הנרתיק של האישה מורכב משריר טבעתי שיכול להיפתח ולהיסגר..(מה שמאפשר אפילו לתינוק לצאת בזמן לידה..), ולכן גודלו אינו משמעותי ברב המקרים וזה לא מה שיכול לגרום לכאב. פעמים רבות מצבים של חרדות או פחדים מיחסי מין יכולים לגרום לכיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק ואז יכול להיות מצב שעלול לגרום לכאב כשמנסים לקיים יחסי מין. אך לא בכל מקרה ופעמים רבות אין כאב ויש אפילו הנאה. לגבי קרום הבתולין... הוא לא סגור הרמטי.. ולכן גם לא יכול להיות מצב שיסגר בחזרה .. במידה ויש לך עוד שאלות את תמיד מוזמנת לפנות ואשמח לסייע. מקווה שקצת הרגעתי.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות