שטוחית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/11/2014 | 00:23 | מאת: לינור

הי, אני שטוחת חזה ותמיד לעגו לי בבי"ס זה גורם לי להסתגר לא להתפשט ליד בנות או ללכת לים. הבעיה שאני גם לא יכולה לצאת עם בנים כי בהתחלה את יודעת נוגעים.. ואני מתפדחת שאם ידעו שאני עם מרופדת. אני גם לא יכולה ללבוש כל חזיה כזאת, כי לפעמים זו סתם בליטה אני גם לא יכולה ללבוש כל חולצה ובגד. בקיצור מסתירה את זה. את בטח תגידי אז מה??? אבל גברים לא אוהבים את זה סורי. אפילו באינטרנט יורדים על תמונות כאלו. כשהייתי לובשת חזיות לא מתאימות היו הערות אפילו של סתם גברים מבוגרים "תראה איזה שטוחית" וזה כבר היה באוניברסיטה. תמיד היו בנות שמדברות איתי ומסתכלות לשם זה מעצבן. זה גורם לי לא להרגיש בנוח עם גברים ביחוד שאני עובדת על זה שיראה משהו. אני לא מצליחה לשכנע את עצמי שזה יפה ולאהוב את עצמי. בטח אם אני באה למישהו עם מרופדת. אני מתנצלת אבל גברים הם כאלו שטחיים :) ויש שזה מרתיע אותם אני כבר כמה שנים מתנזרת ואין לי ניסיון מיני בגלל זה. אני פשוט לא מסוגלת למרות שאני עובדת על זה. למה הגברים הם ככה? מה אפשר לעשות?

שלום לך, אני שומעת את כאבך ,את קשייך ואת חוסר היכולת שלך לקבל ולאהוב את גופך כפי שהוא. את יוצאת מנקודת הנחה שכל הגברים אוהבים שדיים גדולים ושאת מה שיש לך לא יאהבו ואולי זה מגיע מהמקום שקודם כל את לא אוהבת ומקבלת את גופך. יש גברים רבים בעולם ולכל גבר יש את ההעדפות שלו, יש שיאהבו רזות, יש שיאהבו מלאות , יש שיאהבו בחורות עם שדיים גדולות ויש שיעדיפו שדיים קטנות.. אין האחד דומה למשנהו.. מה שהייתי מציעה לך הוא קודם כל לעבור איזה שהוא תהליך בו תלמדי לחיות בשלום עם גופך ולקבל ולאהוב אותו.. אני מאמינה שכשזה יקרה תחושי אולי גם יותר נח עם מיניותך ואז פחות תחששי ליצור קשרים זוגיים ומיניים. מה שהייתי מציעה לך הוא לפנות לטיפול שיסייע לך בתהליך כי חבל שתסבלי ואני רואה שאת סובלת! הייתי ממליצה על פניה לטיפול מיני שיסייע לך גם בשיפור דימוייך העצמי והמיני וגם בפיתוח בטחון עצמי וסיוע ביצירת קשרים בהמשך. אשמח לסייע לך בכל שאלה [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות