זה תקין?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/11/2014 | 12:05 | מאת: קארן

היי יש משהו שקצת מפריע לי לאחרונה בזוגיות לפעמים אני יכולה למצוא או לשמוע את חבר שלי מאונן במקלחת וכאלה וזה קצת גורם לי לבחילה משום מה וזה לא עושה לי טוב, יחסי המין שלנו טובים ורציתי לדעת אם זה משהו טבעי?

שלום לך, משהו במיניות האישית של בן זוגך או האוננות שלו לבד מגעיל אותך. השאלה אם כשהוא מגיע לאורגזמה איתך את גם חשה כך? או שמשהו מפריע לך? או גורם לך לחוש אי נוחות כלפי האוננות שלו בלבד? אולי יש לך איזו פרשנות ריגשית לכך שמשפיעה על תחושתך הפיזית? איני יכולה לדעת.. זה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך ובמידה והוא מפריע לך לפנות למספר שיחות של יעוץ מיני כדי לבדוק את הנושא. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מובמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות