שאלה..

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/11/2014 | 14:11 | מאת: דינה

שלום הייתי רוצה לשאול תופעה בתחילת קיום יחסי מין עם החבר, האם בכי תוך כדי אקט מיני או אחריו תופעה מוזרה ,חריגה...? משהו שקורה לי והייתי רוצה לשמוע סיבות לכך.. אולי התרגשות יתר ?

שלום לך, בכי תוך כדי יחסי מין הוא תופעה שיכולה לקרות. ביחסי מין אנו חווים התעצמות בתחושות גופנו , רגשותינו וחושינו. יש לנו תגובות רגשיות וגופניות רבות שחלקן בלתי נשלטות ובכי הוא דרך נוספת ולגיטימית להבעת רגשות של עונג, התרגשות, התעלות או הנאה. זה נורמאלי, טבעי ותקין. אל חשש. שיהיה שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות