שבירת מעגל קסמים ארור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/03/2021 | 21:11 | מאת: תודה

שלום. אני בן 23 בריא לחלוטין אין לי בעיות בקיום יחסי מין ומעולם לא היו עד לאחרונה שהכרתי מישהי חדשה, ולפני האקט מההתרגשות הספציפית ממנה נטו, פשוט לא עמד לי מאז ניסינו כמה פעמים ואף פעם לא עומד כמו מעגל קסם של התרגשות שהפעם הקודמת מאפילה על הנוכחית ולא מאפשרת לי לתפקד האם יש טיפול תרופתי חד פעמי שיכול לשבור לי את המעגל הזה שנכנסתי איתה ספציפית? אני סמוך ובטוח שלאחר שאתפקד פעם אחת תחושת הנוחות תחזור ומשם אתפקד קבוע! האם ויאגרה תעזור? משהו דומה? האם טיפול כזה באופן חד פעמי עשוי למכר? והאם בכלל טיפול כזה יעזור לאי זקפה כתוצאה מהתרגשות? שהרי אין לי בעיה רפואית אמיתית - זו נטו התרגשות

שלום לך מה שאתה מתאר הוא מעגל של חרדת ביצוע, שאכן אומר שאתה בריא פיזית וכפי שציינת אין לך בעיות בקיום יחסי מין. אתה פשוט מתרגש(לדבריך) מהבחורה החדשה שהכרת. לצערי אין פתרון קסם בדמות כדור אחד קטן שפותר הכל , אלא פתרון בשיחה ויעוץ עם מטפלת מינית מוסמכת שיעזור לך למצוא דרכים להרגע ולצבור לאט לאט בטחון ביחסי המין עם חברתך החדשה. מדובר בתהליך מסויים שעליך לעבור.. אשמח לסייע במידה ויש שאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות