חולשה לאחר פעילות מינית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2014 | 18:42 | מאת: אלי

אני גבר בן 28, בריא, רזה וצנום. בכל פעם שאני מבצע מין (רגיל), ביום שלמחרת, אני מרגיש חלש מאוד וחיוור. בגלל זה אני ממעט מאוד במגע המיני. אשתי קובלת על כך. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם, ואמר שמבחינתו הכל בסדר. מה עוד ניתן לעשות כדי לשפר את מצבי.

שלום לך, הדבר שאתה מדבר עליו זה משהו שנתקלתי בו אצל מספר מטופלים בעבר והוא נקרא " תסמונת המחלה הפוסט אורגזמית". מדובר במצבים בהם ישנה תחושת חולשה וממש תחושה של חולי אחרי הגעה לאורגזמה אצל גברים. שולחת לך כאן לינק למאמר שנתקלתי בו בנושא, אולי יתן לך כיוון להבין מה קורה לך ואולי גם רעיונות לאיך להתמודד עם הבעיה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4350115,00.html מאמר בויינט שנקרא" זה רפואי: גברים שאורגזמה עושה אותם חולים".. בכל מקרה מאחלת לך בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

10/11/2014 | 14:58 | מאת: אלי

לאפרת שלום. לא הצלחתי להתחבר לאותו מאמר. לאיזה רופא עלי לפנות לצורך בדיקת העניין?

מנהל פורום מין ומיניות