שאלה בנוגע לוירס הפפילומה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/03/2021 | 07:57 | מאת: אני

שלום! אני גבר בן 32, ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם מישהי בת 33 שאובחנה לפני מס' חודשים כחיובית לוירוס הפפילומה (אני לא בטוח איזה זן), ובבדיקת המשך כבר לא נמצאו סימנים לוירוס. היא תקיים בדיקה נוספת בקרוב, אבל רציתי לשאול האם יש משהו שאני יכול או צריך לעשות בנוגע ליחסים שכבר קיימנו, שהיו מוגנים, והאם יש משהו שכדאי לעשות לפני האינטראקציה המינית הבאה? הבנתי שאולי אני קצת מבוגר מדי לחיסון.. תודה רבה מראש

שלום לך ממליצה להתייעץ בנוגע לכך עם מרפאת לוינסקי קו מתנדבים, לאבחון וטיפול במחלות מין. (טלפון בגוגל) או עם רופא המשפחה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות