בעיות זקפה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/03/2021 | 15:36 | מאת: סלי

בן זוגי ואני ביחד כבר שנה וחצי. בני 35. די מההתחלה היו בעיות בסקס שקיוויתי שעבודה משותפת ושיחות על הנושא יעזרו וישפרו. אני בעלת מיניות בריאה ולו היו הרבה בנות זוג מזדמנות וקבועות לפני. אף פעם לא עומד לו לפני סקס (בספק שזה לחץ) והעוררות נעשית על ידי היד שלי. מהר מאוד מתחילת הסקס הזקפה שלו מתחילה להיחלש , בגדול נעים לו רק אם אני ממש מהר מזיזה את האגן . מאוד חשוב לו שאני אגמור וזה אכן תמיד קורה. אבל, הוא לא תמיד, שכביכול זה בסדר, אבל גם לא מוכן לעשות שום תנוחה אחרת או להחליף כי בגדול הזקפה שלו מתחילה לרדת ברגע שאין גירוי מכאני על איבר מינו. טוען שאין בעיית משיכה כלפיי. התחלנו טיפול מיני לפני חודשיים (יש עוד בעיות אינטימיות רבות) הטיפול עוד לא ממש הגענו לגעת בנקודה הזאת שמכאיבה ומכעיסה אותי. פונה גם כאן לגבי תובנות. קיים בי חשש שבכל זאת למרות אהבתו אליי, הוא לא ממש נמשך אליי מינית ולכן בעצם רק שוכב על הגב ומחכה שאני אגמור ולא מוכן לעשות שום דבר אחר. תודה 😃

10/03/2021 | 06:30 | מאת: תשובה אפשרית

תבדקי אם הוא מצליח לגמור להגיע לזקפה לבד... צריך לברר בצורה כנה האם צופה בפורנו. אם כן, יש לעשות שני דברים. 1. לבקש לראות איתו מה שאוהב ולנסות להבין מה מדליק אותו. 2. לעצור לחלוטין כל צפייה בפורנו. להתחיל מצום פורנו למשך שבוע, אח''כ שבועיים ואז אפשר לשלב ''פעם ב... '' אם לא זה, יש כנראה משהו עמוק בינכם שלא פתור ושקשה לו לחשוף מולך. אולי את דומיננטית מדי, אולי ביקרותית ומשביתה אותו. נסי להאדיר אותו, ולעשות אותו מלך. ככה תקבלי יחס של מלכה. אם תתחילי מלהיות מלכה תקבלי נתין...

שלום לך יתכן ויש דברים שלא נאמרים ביניכם. נכון יהיה לשתף את המטפלת בטיפול הזוגי או מיני בתחושותייך. יכולים להיות מספר דברים: אולי הוא אדם פאסיבי במיניות שמעדיף שבת הזוג תיזום ולכן את חווה אותו כך, זה משהו שתוכלי לברר רק אם תשוחחו בפתיחות על כך. אולי התסריט המיני שלכם פחות מעורר אותו, וכאן נכון לבדוק מה כן? אולי לנסות לדבר איתו על פנטזיות שלו? לא ברור מה מצבו הבריאותי, הנפשי והפיזי, האם בריא? אולי בחרדות או דכאון? גם דברים כאלו יכולים להשפיע על הזיקפה. רמת החשק הכללי שלו בכלל והחשק הכללי שלו למין. אולי זקוק למין פחות ממך? ככל שאני עונה לך יותר אני מבינה שאת השאלות שלך את צריכה להפנות אליו ולקבל את התשובות ממנו ופחות להניח הנחות. השתמשי במטפלת לעזרה לפיתוח התקשורת והפתיחות האישית והמינית ביניכם ואז מאמינה שתקבלי יותר תשובות ועם התשובות יגיעו גם פתרונות. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות