שוב אני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/11/2014 | 21:29 | מאת: ורד

היי אפרת, זו שוב אני שמתייעצת איתך לגבי הטיפול שלי (וגיניסמוס) אפרת, איך אני אצליח לדבר איתה , אבל לדבר באמת ולא באופן שטחי ולספר כל מה שמפריע שאני מתביישת להסתכל במראה? שאני מרגישה כמו ילדה? (למרות שאני כבר אמא) שלדבר על מין זה מביך? ומגעיל...ומרגיש לי לא קשור... אני מיואשת! ותודה רבה

ורד שלום, את כל הדברים שכתבת לי כאן עכשיו כל כך חשוב שתנסי להגיד למטפלת שלך. הם כל כך משמעותיים.ואם קשה לך להגיד אולי תכתבי?.. זה בדיוק הנושאים עליהם חשוב שתעבדי בטיפול. וכל עוד תשמרי אותם לעצמך ולא תחשפי אותם בטיפול הם לא יפתרו מעצמם.. אני יודעת שבטח קשה.. אך את חייבת לנסות ככל יכולתך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות