בעיות מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/11/2014 | 05:38 | מאת: רירי

שלום רופא למרות שאני ירד החשק אצלי .. אבל גם כשהתחתני והייתי אוהבת סקס אף פעם לא חוויתי אורגזמה .. למרות שאני מובגרת ובת 27 אבל אני מרגישה בחוסר מידע בתחום זה ולמה מתכוונים כאשר אומרים גומרת ?? גם זה בכלל לא חוויתי ... אני נשורה 3 שנים ואין לי חשק ולרוב נותנת לבעלי תירוצים לפעים שאני חולה או יש מחזור לא משנה החשוב שלא אקיים יחסי מין אני באמת מרגישה שאני שונאת סקס .. אבל זה כל כך התחיל להשפיע על היחס החברתי ביני לבעלי ואנחנו כל יום יש עימוטים אצלנו .. אפשר לומר כל שעה

שלום לך, ראשית כל איני רופאה כי אם מטפלת מינית. לגבי קשייך בהגעה לאורגזמה, זה משהו שצריך לבדוק את הסיבות לו. הן יכולות להיות אישיות רגשיות, קשורות אולי למסרים שקיבלת על מיניות ויחסך למיניות , חוסר ידע או היכרות עם גופך או תגובה לקשיים שונים שאת חווה כמו לחצים, חרדות, דכאון או אפילו קשיים בזוגיות או בקשר בינך לבין בעלך. איני יכולה לדעת מה בדיוק כי איני מכירה מספיק. אך מה שכן ברור לי- שאם זה משהו שמפריע לך וליחסים בהם את נמצאת ואת רוצה לשנותו, מומלץ שתלכי לטיפול אצל מטפל מיני מוסמך כדי לבדוק ולהבין מה בדיוק קורה. ולאחר שתביני את מקורות הבעיה, ניתן יהיה לעזור לך לשנות את המצב אם תירצי. בכל מקרה במידה ואת מעוניינת לפנות לטיפול מיני אשמח לייעץ ולסייע לך מוזמנת לפנות אלי למייל : [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות