קושי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/02/2021 | 21:29 | מאת: שירי

הי אפרת אני בקשר זוגי ממש טוב, כך גם מבחינה מינית. יש משיכה , המיניות והאינטימיות השתפרו לאורך השנה וחצי שאנו יחד . אני מתקשה לענג את בן זוגי באופן אורלי. יש לי חשש ממחלות שאני יכולה להידבק בהן (או להדביק) למרות שהקשר רציני והוא ביצע בדיקת מחלות מין נדמה לי שבדיקות דם ושתן. האם אפשר להימנע איכשהו מהדבקות או אולי החשש שלי לא נכון , אלו בדיקות צריך לבצע כדי לוודא ? כמו כן, פשוט מרגיש לי מגעיל לבלוע זרע ונוזלים שכאלה :) ואולי זה בכלל לא טוב מבחינה פיזית? מצד שני אני מאוד רוצה להתגבר על זה כדי לגוון את המיניות ולענג את בן זוגי . איך אוכל לעשות זאת ? אני נהנית מאוד ממין אורלי, למרות שהיה לי קשה בהתחלה עם המחשבה מהסיבות הנ"ל. בן זוגי ממש לא לוחץ . אני זו שרוצה לגוון ולענג ולשפר את ההנאה. תודה רבה

שלום לך נכון לדעתי, שתגיעי לשיחת יעוץ עם מטפלת מינית מוסמכת כדי לבדוק מה עוצר אותך וממה את נרתעת במיניות. יתכן שיש מעצורים שאת עדיין אינך מודעת לסיבותיהם. טוב שאת קשובה לעצמך ומציבה גבולות לדברים שלא נכונים לך. בטיפול זוגי מיני ניתן לחשוב יחד עם בן זוגך איך ניתן להעשיר ולהרחיב את מיניותכם, לאו דווקא למקומות שמרתיעים אותך, אלא למקומות שיותר מעוררים ונכונים עבורך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות