כבר לא בא לי סקס...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/02/2021 | 08:44 | מאת: יונתן

אני נשוי בן 43. כבר יותר משבועיים שלא בא לי סקס. לא צופה בפורנו כבר יותר משנה וחצי. אני גם לא מאונן יותר משבועיים. גם אם אני רואה מישהי בעבודה שמדליקה וטיפה מעוררת אותי הפנטזיה מתנדפת לי מהראש בתוך חצי דקה. יש לנו קושי בבית עם הילדים סביב הסגרים והקורונה אבל זה כבר שנה ולא היה לא לי משהו כזה. גם כשאשתי יוזמת סקס לא בא לי. בדיקות דם תקינות. והרופא שמבחינתו אני בסדר

שלום לך זה נשמע שיש כל מיני סיבות חיצוניות או פנימיות שגורמות לך לירידה בחשק. אולי משהו משפיע על מצב הרוח שלך, אם זה לחץ חיצוני או פנימי או העומס של התקופה, אולי משהו ביחסים בינך לבין אשתך שמשפיע על החשק. אולי דכאון מסויים. איני יכולה לדעת. אך מה שבטח , נכון שתבדוק מה משפיע עליך במספר שיחות עם מטפלת או מטפל מיניים מוסמכים. לאחר אבחון של הסיבות האפשריות, ניתן יהיה לטפל בכך ולבדוק כיצד ניתן לשנות את המצב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות