פחות קשור למיניות יותר לזוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/02/2021 | 13:59 | מאת: דויד

אני נשוי מעל 12 שנה עם ילדים והכל בסה"כ די בסדר. העניין הוא שלפעמים אשתי "מפרגנת" לי לחזור מאוחר הבייתה. אין לי בעיה עם הילדים ב"טקסי ההשכבות" וסידורי סוף יום. אני מאפשר לה להפגש עם חברות מתי וכמה שבא לה ולצאת ולעשות קניות ככל העולה על רוחה ולא מתלונן ולא עושה לה חשבונות. כשהיא אומרת לי שהיא מפרגנת, זה מוזר לי ונראה כאילו היא מסתירה משהו. אז אני אומר לה, כשאני אצטרך אחה"צ חופשי אני אבקש. כשזה נוגע לעניין המיני אני בכלל כבר לא מבקש ומחכה ליוזמה ממנה כי ברוב הפעמים שאני יוזם יש ענינים ברקע שגורמים לכך שלא בא לה. מעבר לכך, גם את הרצונות שלי אני לא מביע כי כמעט כמעט כל הדברים שבאים לי במין גורמים לה להרמת גבה, גיחוך או לכנות אותי "סוטה". אני די רגוע שאני לא סוטה אלא פשוט בעל מזג מיני חם יותר ממנה היות ואת הפנטזיות שלי בעבר עם בנות זוג אחרות הייתי ממש בלי בעיה. דיברתי על זה איתה המון, לחזור על זה - זה רק לטחון מים. כשהיא מפרגנת לי ביום חופש אני לא חושש ממאהב או משהו בסגנון אני פשוט מרגיש עלבון שזורקים לי שאריות ממה שבאמת בא לי, וזה, אחה"צ פנוי כשלי מתחשק... לא בטוח שאני מחפש תשובה. אולי רק לאוורר

שלום לך זה נשמע שמשהו בהתנהגותה של אשתך לא ברור לך. אולי שיתפת כאן בתהליך מחשבה שלך ונסיון להבין את יום ה" פרגון" הזה שלה. אני מציעה שתפתח זאת מולה ותנסה לדבר איתה בשיחה ישירה. כמו גם להביע את צרכיך'לפחות אז הדברים יהיו מעט יותר ברורים ומדוברים בין שניכם . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות