שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/11/2014 | 21:02 | מאת: בדוי

היי אני בן 39 בשנתיים האחרונות אני חובה בהגברת השפיכה המוקדמת שלי עד כדי כך שאני לא מחזיק אפילו דקה. אם כי יש לציין שאני עובר תקופה לא קשה. האם יש קשר ללחץ נפשי ולשפיכה מוקדמת? אם לא, אז מה אמור להיות הבעיה ואיך אפשר לטפל בזה? תודה מראש

שלום לך כמו כל סימפטום מיני, פעמים רבות למצב הנפשי בו אנו נמצאים יש השפעה ותקופות לחץ יכולות להשפיע על התפקוד כולל על שפיכה מהירה. עם זאת, פעמים רבות שפיכה מהירה מתוארת כמצב פיזי בו אין שליטה על זיהוי נקודת האל חזור שקורית לפני השפיכה ואז אין אפשרות לשלוט בתזמון השפיכה. כאן ישנם תרגילים שניתנים הביתה לתרגול, היכרות וזיהוי נקודה זו. מה שמאפשר להאריך את הזמן ולשלוט בו עד השפיכה. לשם כך מומלץ לפנות לטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך, כדי לבדוק ולטפל בהשפעת כל הגורמים הן הנפשיים והן הפיזיים על תפקודך המיני ולשפר אותו. מוזמן לפנות למידע נוסף למייל: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות