בעיה עם אינטימיות....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/02/2021 | 08:09 | מאת: שחר

אני לסבית, יוצאת עם בחורה 4חודשים. אני עם יצאתי עם נשים בלבד היא רק עם גברים ניסיון רע היה לה. היא צעירה, מאובחנת בדיכאון וחרדה (לא מטופלת כבר שנה) נפגשתי איתה המון המון.. יש חיבור, רגשי. מעולם לא התנשקנו, זה דבר שמפריע לי נורא.. אך משיחה פתוחה איתה בעקבות ריב היא מאוד חסומה.. אני לא רוצה לעשות מהלך או משהו כי אני לא רוצה לגרום לאי נוחות . מה אני יכלה לעשות דר? היא אולי סטרייטית? (ולא רוצה להגיד/רוצה לעבוד על זה כי היא לא רוצה בנים? וטוב לה איתי..?

שלום לך מניחה שנכון לתת לה את המקום שלה, לא ללחוץ. ולתקשר איתה באופן פתוח מה את חשה? למה היא זקוקה ממך?. מדברייך נשמע שבאמת לוקח לה זמן להתקרב וליצור אינטימיות. לא הייתי קופצת למסקנות אם היא נמשכת לנשים או לגברים.. היא בחרה להיות איתך ואני מניחה שיש לה את הסיבות שלה להיות איתך בקשר. אמרת גם שהיא בדכאון וחרדה לא מטופלים שזה משהו שלגמרי משפיע על החשק הכללי לחיים ובטח למיניות. נשמע שהיא זקוקה לטיפול מקצועי בקשייה. היזהרי מלהיכנס למקום ה" מטפלת" שלה ותהיי חברה תומכת עם המון מקום ואפשרות עבורה לשתף במקום בו נמצאת. ותני לה את הזמן שלה להתקרב אלייך בקצב שלה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

17/02/2021 | 14:45 | מאת: שחר

תודה רבה אפרת

מנהל פורום מין ומיניות