תוצאה של חוסר פעילות מינית ??

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/11/2014 | 14:36 | מאת: עניין חשוב .

שלום רב. אני בן 30 אדם בריא לחלוטין,וכן שאלתי היא בנושא שכל גבר עוסק בו "הגודל" אבל אצלי המקרה קצת אחר. בעבר הרחוק שלי גם לי היה חשוב לדעת מה "הגודל" אז לקחתי "יוזמה" ומדדתי את איבר המין גודלו בזיקפה היה כמעט 17 ס"מ, בת זוגתי לשעבר ואנוכי אהבנו לגוון את חיי המין שלנו והחלטתי להתחיל להשתמש במשאבת וואקום כדי לגרום לזיקפה חזקה וממושכת יותר. כיום כמעט 3 שנים אחרי גודל איבר המין שלי בזקפה ירד ב-2 ס"מ. השאלה היא כזאת: 1.האם כתוצאה מהשימוש במשאבת הוואקום קטן לי האיבר ??(למרות שאני חייב לציין שלא הפרזתי בשימוש בה). 2.האם כתוצאה מחוסר פעילות מינית ולאחר שנים של פעילות ממושכת יכול "להצטמק" האיבר ? תודה !!

שלום לך, לשאלתך, לגבי שימוש במשאבת הואקום לא נראה לי.. גם לא ידוע לי על איבר שמצטמק עקב אי שימוש או שימוש ממושך...מה שכן, הייתי מציעה לפנות לאורולוג על מנת לבדוק אם פיזית הכל כשורה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות