בעית אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/11/2014 | 02:20 | מאת: דני

שלום.יש לי בעית מין או שאני חושב שזה בעיה אני מאונן הרבה ומיפנטז הרבה אני חושב ומיפנטז אל בנות כשאני מאונן האים זאות בעיה ? או שזה נורמלי? אני חושב שזה הפך להיות התמכרות אצלי האים זה נכון? יש לי חשק לאונן וקשה לי להפסיק האים זאות בעיה? אני מיפנטז ומאונן כבר שנים האים זה נורמלי לפנטז אל בנות ולאונן או שזה הפרעה? אני חושב שזה פוגע בי היו אנשים לא אנשי מקצוע אנשים רגילים שאמרו שאני בעיתי ביגלל זה .אני בן 28 אני לא אוהב לקיים יחסי מין אני רק אוהב לפנטז שאני מיקיים יחסי מין האים זה בעיה? כי יש לי גם חרדות אולי בעקבות זה שאני מאונן וחושב אל בנות וחושב ומידמיין שאני מקיים איתם יחסי מין? אני מפחד שאנשים אחרים ידעו שאני עושה כך כי אני לא יודע אים זה נורמלי או לא ? כי אים זה לא נורמלי האים צריך להפסיק את זה ואך להפסיק?

שלום לך, אני מבינה מדבריך, שאתה מודאג לגבי העובדה שאתה מאונן ומפנטז על בנות. אני שומעת ממך שלא ברור לך אם כמות האוננות הזו היא " נורמאלית" או מדובר בהתמכרות. לגבי עצם העובדה שאתה מאונן ומפנטז על בנות, אין בכך שום דבר לא נורמאלי. זה טבעי ומותר. השאלה כאן היא כמה אתה מאונן, ועד כמה האוננות מפריעה לך בחיים, מפריעה ביחסים עם בנות, מפריעה בפעילויות יום יומיות כמו עבודה או לימודים... השאלה כאן כמה זמן אתה משקיע ביום באוננות ועד כמה אתה מרגיש שזה מפריע לחייך.זה דבר אחד. אתה מדבר גם על חרדות ביצירת קשר עם בנות, שזה דבר שונה ונפרד ולא קשור כלל לאוננות. כדי לבדוק מה רמת החרדה ממנה אתה סובל מומלץ ללכת לאבחון של פסיכיאטר ולראות מה המצב. תמיד גם אתה יכול לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מה קורה לך מול נשים ואיך אתה יכול להתגבר על חרדותיך וקשייך ביצירת קשר. מוזמן לפנות שוב במידה ותצטרך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות