פטריה בנרתיק ויחסים בטוחים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/02/2021 | 19:52 | מאת: גל

שלום, קיימתי לפני כחודשיים יחסי מין עם גבר חדש ולאחר מכן התחילה לי פטריה בנרתיק עקשנית שעוד לא נגמרה סופית מאז, לאחרונה התחלתי טיפול חדש שאני דיי בטוחה שהוא עושה את העבודה ואני כבר מתחילה להרגיש שיפור, גרד פנימי אין רק גרד חיצוני, אני המון זמן מחכה לקיים איתו יחסים ( יש לציין שאנחנו לא זוג וזה קשר של יזיזות) כשהפטריה התחילה סיפרתי לו על כך כדי שנמנע מיחסי מין מתוך חשש להחמיר את המצב ולהדביק אותו. לאחר בירור הבנתי שיחסי מין עם פטריה אינם מדבקים אך אני עדיין מאמינה שיש סבירות נמוכה להדבקה דרך מין אוראלי ומגע עם הידיים. ההתלבטות שלי היא כזו: האם פעם הבאה שניפגש להסביר לו שהפטריה לא נעלמה לחלוטין אך היא מתחילה להיעלם ושאינה מדבקת? או פשוט להיפגש איתו לקיים יחסים כרגיל ואם שואל להגיד שזה עבר?

שלום לך אני בכל מקרה חושבת שנכון לא להסתיר ממנו את מצבך, גם אם לא מדבק יתכן והפטריה מגבילה אותך במגעים מסויימים, ורצוי שידע ותהיה לו גם אפשרות בחירה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות