קונדומים מייבשים ומכאיבים לבת הזוג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/01/2021 | 12:53 | מאת: עידן

בזמן סקס עם בת הזוג שלי קונדומים גורמים לה להתייבש ובסופו של דבר מכאיבים לה. זה בוודאות הקונדומים, כי כשאני בלי קונדום היא לא מתייבשת ולא כואב לה. ניסינו להחליף לקונדום בלי לטקס והבעיה ממשיכה (לפני כן השתמשנו בקונדום pleasure me של דורקס, ואחר כך ב-real feel). גם כששמים נוזל סיכה (ספציפית השתמשנו בקלאסי הכחול של דורקס) זה בסופו של דבר לא נעים לה. בהנחה שבכל מקרה כרגע אנחנו צריכים להשתמש בקונדומים למניעת הריון, האם יש דרך למנוע התייבשות וכאבים בפות? קונדום אחר ששווה לנסות או נוזל סיכה מתאים שאולי יכול לעזור?

שלום לך מנסיוני כמטפלת מינית, יש הרבה סיבות ליובש בנרתיק, לא כולן פיזיות. חלקן גם נפשיות ומושפעות מדברים אחרים. יובש וכאבים צריכים קודם כל להיות מאובחנים על ידי רופאת נשים רצוי שהיא גם סקסולוגית, כדי לוודא שאין בעיה שדורשת טיפול. רצוי גם לבדוק עם בת זוגך עד כמה מגיעה בעוררות ובחשק ליחסי המין, אולי היא זקוקה למגע נוסף שיעורר יותר? אולי לא ביטאה את רצונה? יכול להיות שלפני החדירה שווה שיהיו מגעים נוספים ורצוי להוריד לחץ מהצורך לקיים חדירה אם יש יובש או כאב. ואם אכן הסיבה בעיקר קונדום, לבדוק אופציה לשימוש באמצעי מניעה אחרים עם רופא הנשים. ממליצה לנהל שיחה עם בת זוגך ולבדוק לאיזה מגע זקוקה ומה מעורר אותה ואת גופה לקיום יחסי מין. יתכן מאד שהסיבה היא לא רק הקונדום. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות