טעם מוזר רע ופשוט מר בפטמות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/01/2021 | 23:35 | מאת: אור

יש לי טעם מר ומוזר שבן הזוג לקק לי את הפטמות הוא אמר לי וגם הרגשתי אחרי שנישק אותי אשמח לעזרה אף אחד לא מכיר את התופעה למרות שקראתי על זה בגוגל שכמה בנות שאלו תמיד מנפנפים בתשובה לא תשובה. אשמח לעזרה בבקשה אוליי אם לא ידוע לך אוליי מכר/ית בתחום בבקשה עזרה...

שלום לך מציעה להתייעץ ולהיבדק אצל רופא נשים, אולי מדובר במשהו בריאותי. או אם לא, אולי קרם גוף או בושם שאת שמה? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www,efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות