גלולות בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/01/2021 | 23:23 | מאת: יוסי

אהלן,שכבתי עם חברה שלי והיא לוקחת גלולות ביום יום כבר חצי שנה בערך.בזמן ששכבנו גמרתי בפנים ולפעמים היא מאחרת בלקחת את הגלולה ב2~3 שעות(נגיד אם היא צריכה ב1 בצהריים אז לפעמים היא לוקחת ב3~4.האם יש סיכוי להיריון?תודה רבה :)

שלום לך בעקרון רופאי הנשים ממליצים לקחת את הגלולה בזמן קבוע. אבל ליתר בטחון ממליצה לה להתייעץ עם רופא הנשים שלה או לבדוק בפורומים של רופאי נשים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות