שאלתי היא בקשר לריח חריף מהפות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2021 | 10:30 | מאת: יניב

שלום וברכה אני גבר בן 40 ואני בקשר עם הבת זוג שלי שאני מאד אוהב... יחסי המין שלנו תקינים גם אחרי מס' שנים ואנחנו חושבים להתקדם בזוגיות שלנו... רק יש אבל מבחינתי...יש לה ריח רע מאד מהפות וכל פעם שאנחנו שוכבים הריח ממש חריף וקשה לי להעניק לה מין אוראלי כמו שאני אוהב ובכלל לאיבר שלי יש ריח חריף שעות אח"כ... דלימה נכון? אז אזרתי אומץ וזה היה קשה אבל בכל אופן העלתי את הסוגיה כי זה ממש חשוב לי שאני אהיה שלם עם זה ואמרתי לה את אשר על ליבי. התשובה שלה היתה שככה זה אצל נשים וזה ריח של אשה ולא צריך שתרד לי,הכל בסדר. יש לציין שהיא הולכת לבדיקות שגרתיות אצל הגניקולג שלה ואין שום בעיה כגון פטריה או זיהום אחר. אציין שמדי פעם כן יש לה דלקות בשתן אבל לפי נסיוני זה רייח חריף שלא קשור. עכשיו לדעתי אין לה בכלל נסיון עם נשים אז מבחינתה זה בסדר אבל אני הייתי עם בנות זוג שלא היה להן ריח בכלל או שריח באופן קל מאד אז אין לה את ההבחנה שהריח שלה בפות הוא ממש חריף עד כדי צריבה בלשון שלי ובעיניים... מה לעשות? אני אוהב אותה ומוכן להכל אבל לא רוצה העליב אותה יותר כי מבחינתה הנושא סגור ואני מבין שאם אמשיך ללחוץ אז זה יגרום לפיצוץ וחוסר חשק מבחינתה... אני יודע שזה גם תלוי הזמן בחודש אבל לא משנה מתי הריח נשאר חריף. אודה לך על תשובתך.

שלום לך מציעה לך מספר דברים. בראש ובראשונה מציעה לחברתך להתייעץ עם רופא משפחה ולבדוק אםיש סיבות בריאותיות וכלליות אחרות לריח אולי גם לאורוגניקולוג.כדי לבדוק אם יש לכך קשר לנושא הדלקות בשתן. כמו כו הייתי מציעה לה לפנות גם לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית. לגבי ההרתעות שלך, זה משהו שהייתי בודקת יותר לעומק. מה קורה במערכת היחסים שלכם, מה קורה עם חשק? משיכה? ועד כמה בכלל אתה אוהב את הריח שלה באופן כללי? יתכן והרתיעה שלך ממוקדת בקושי במיניות איתה ואולי בדברים אחרים? שווה לבדוק. המקום הנכון בעיני לבדוק זאת הוא אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. בתור התחלה לנסות להבין ולאבחן את המצב שלה ואת הקשיים שלך. רק לאחר מכן יהי ניתן לטפל בכך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות