אורגזמה רק באמצעות חדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/01/2021 | 16:16 | מאת: מור

היי, מאז שאני מכירה את עצמי אני גומרת רק מחדירה, יצא לי אולי פעמיים לגמור רק דרך הדגדגן. לא הצלחתי להגיע למצב של עינוג עצמי בגלל זה, מכיון שכל השנים חשבתי שזו הדרך שלי לגמור. אני תוהה אם זה מצריך טיפול כדי להבין איך קורה מצב שאני לא מצליחה להגיע לאןרגזמה בעמצאות הדגדגן החיצוני בלבד.

שלום לך בעקרון כל אורגזמה גם פנימית וגם חיצונית מערבת בתוכה גירוי של הדגדגן, כיון שהדגדגן הוא גם חיצוני וגם פנימי מתאפשרת הגעה לאורגזמה בשתי הצורות.חיצונית ממגע ישיר ותוך כדי חדירה ממגע עקיף יותר. אני רק יכולה לנחש שההגעה שלך לאורגזמה בחדירה היא תוך כדי יחסי מין ויתכן שאולי היה לך קושי לחקור את הדגדגן החיצוני או לנסות ולהכיר את תגובותיו המיניות של גופך. אם ממבוכה, אם מחוסר ידע ואם מכל מיני מעצורים שאולי יש לך. את שואלת אם נכון לך להגיע לטיפול ועל כך הייתי מציעה לך ללכת לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת בעיקר אם זה מפריע לך. בטיפול אני בטוחה שתוכלי לגלות מהם המעצורים שלך ולמצוא דרכים להתגבר עליהם. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות