לא נהנת במהלך יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/01/2021 | 00:02 | מאת: מתוסכלת

היי אני בת 18. אני וחבר שלי כבר 3 שנים ביחד ומקיימים יחסי מין כבר שנה וחצי. אני מאוד אוהבת אותו, ואני גם מאוד נהנית בקטעים מיניים איתו. הבעיה היא שבמהלך קיום יחסי מין אני לא נהנת... אני לא מרגישה שזה עושה לי משהו ולרוב אני עושה את זה כי בא לי שהוא יהנה. אני גם רוצה לחוות הנאה אבל לא יודעת איך... ניסינו כל מיני תנוחות אבל זה לוחץ לי על השלפוחית וגורם לי להצטרך להשתין.... אני לא יודעת מה לעשות. אשמח אם תעזרי לי

שלום לך יכול להיות שאינך מכירה מספיק את גופך? אינך יודעת בשלב ראשון מה גורם לך הנאה? מציעה לנסות לחקור את עצמך ותגובותייך בשלב ראשון. לקחת מראה ולהסתכל על הפות, להבין איך את מרגישה, מה התחושות ולמה את זקוקה כדי להנות. כך גם מבחינת מגע ים נוספים בגופך, האם יש אזורים בגוף שיותר נעימים לך או רגישים אצלך? האם יש כאלו שפחות? לגבי לחץ על השלפוחית, גם כאן הייתי ממליצה שתקשיבי לעצמך, אולי לרוקן אותה לפני מגע מיני ואם יש תנוחות שלוחצות עליה לשנות אותן לתנוחות שפחות. אם כשאת מדברת על יחסי מין את מתכוונת לחדירה , הייתי גם מציעה לך להגיע אליה ממקום שבו את מרגישה שגופך מוכן לכך, יש סיכוך ואם לא להשתמש הסיכוך על בסיס מים. חשוב שתשוחחי על כך עם בן זוגך ותשתפי אותו בתחושותייך , נכון שתנסו למצוא יחד גם ממה את יכולה ואיך את יכולה להנות יותר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www/efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות