פין קטן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/01/2021 | 21:31 | מאת: אביב

בן 52 יש לי פין קטן שבחדירה אשתי לא מרגישה אותו והיא מאד מתוסכלת מזה גם אני יש לציין שאני גם גומר מהר

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לכך שאשתך לא מרגישה אותך בחדירה. יתכן והיא פחות בעוררות ולכן פחות חשה , יתכן גם ששרירי רצפת האגן שלה חלשים והיא פחות מכווצת אותם. . לא הייתי שמה הכל עליך . לגבי שפיכה מהירה, השאלה בכמה זמן מדובר. אני מבינה שיתכן ואינך שולט בתזמון השפיכה, ובזה ניתן לטפל באמצעות תרגילים התנהגותיים בטיפול מיני. . מעבר לכך נשמע שאתה ואשתך תוכלו להעזר בטיפול זוגי מיני אצל מטפל מיני מוסמך שיסייע לכם להתאים את המגע המיני ביניכם למגע מיני שיהיה טוב ונעים ונכון לשניכם. בשלב ראשון ממליצה שתלמדו להביע את הצרכים שלכם ותשפרו את התקשורת המינית . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

18/01/2021 | 11:08 | מאת: המרקיד

בעלי פין קטן מקפידים על מציצת הצנוע ומשחקי יד מ-דימים שהיא תיהיה מעטנגת סדגדגן. ואם היא רוצה חדירה, מקסימום תכניס ויברטור גם. והכי פטיש סטראפ און. יתכן שזה ידליק אותה. תדמיין שיש לך גדול העיקר שהיא תרגיש זרק ענק. ובסוף תגיד הרגשתי די נחזור לקטן.

מנהל פורום מין ומיניות