הנושא: תחושה של נרתיק באוננות.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/12/2020 | 14:53 | מאת: אנונימי

אני מאונן הרבה, רציתי לשאול האם יש איזו משהו שאני יכול למרוח אותו כמו שמן על הפין, שייתן לי תחושה של חדירה לנרתיק? תחושה של נרתיק? איזה משהו שאת יכולה להמליץ לי שייתן לי תחושה של נרתיק באוננות? .

שלום לך בשלב ראשון גל על בסיס מים יכול לתת תחושה של לחות או רטיבות כמו שיש בנרתיק. נסה אולי בחנויות לאביזרי מין, ידוע לי שיש אביזרי מין לגברים שמחקים את תחושת הנרתיק..עדיין לא בדיוק, אבל קרוב. יש מסיליקון ואולי מעוד חומרים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות