שפיכה מוקדמת........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2020 | 08:32 | מאת: אנונימי

22, בלי מחלות רקע ,סובל משפיכה מוקדמת כבר כמה זמן לקחתי אתמול וידלסיטה ( סיאליס גנרי 20 מג) ולצערי לא עזר לעניין. אובד עצות, אפשר הכוונה?

שלום לך כשאתה מדבר על שפיכה מוקדמת, למה אתה מתכוון? עד כמה זה מוקדם או לא מוקדם בעיניך? או שאולי אתה מתכוון לחוסר יכולת שלך לשלוט בתזמון של השפיכה? בכל מקרה אם יש חוסר יכולת לשלוט בתזמון, העצה שלי היא ללכת למטפל מיני מוסמך. ישנם תרגילים שיכולים להינתן לך כדי שתוכל ללמוד איך לזהות את תחושותיך ולתזמן אותן. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות