קשר עם אישה................................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/12/2020 | 10:52 | מאת: חסוי

הי, אני בת 33 . דתייה, נשואה עם ילדים. לי ולבעלי יש קשר מעולה. חברים הכי טובים בעולם. הוא בעל מקסים ומפרגן, אוהב ותומך ועוזר בכל דבר שצריך. יש לנו קשר מקסים עם הרבה שותפות וחיבה. הבעיה היחידה היא בנושא המיניות. לאורך תקופת נישואינו היינו במספר טיפולים מיניים. קיבלנו מידע, ואפילו היה לי תרגול עם מרחיבים, ומיקוד חושי . ואני כל הזמן מתקשה לקיים יחסים איתו. יש לי רצון מיני, אבל שאנחנו באים לקיים יחסים אז לא רוצה. לפני חודשיים יצא לי לשוחח עם מישהי מהעבודה שאני מכירה אותה באופן מקצועי שנים שפתאום סיפרה לי שיש לה בת זוג. מאותה רגע במשך שבוע לא יכולתי לאכול, ופתאום הרצון הכי אמיתי שלי בעולם, נהיה להתחתן עם אישה. לא בקטע של הגשמת פנטזייה מינית אלא ממש נישואין וקשר רומנטי עם אישה. אין לי מושג מה לעשות ואיך בכלל עושים את זה.

שלום לך את מתארת מצד אחד קשיים ביחסים עם בן זוגך ובמיניות ביניכם ומצד שני משהו שאת חשה לגבי ההעדפה המינית שלך וסקרנות לגבי יחסים עם נשים. את נשמעת מאד מבולבלת.. ונשמע שנכון לך להגיע ליעוץ מקצועי כדי לעשות טיפה סדר ולהבין מה נכון לך ואיך את בוחרת לחיות את חייך. מניחה שאז יהיה יותר פשוט לך לדעת מה נכון ואיך נכון לך לפעול. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות