בתוליות בגיל מבוגר בוגר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/11/2020 | 12:55 | מאת: חסוי

אני גבר בוגר ומעולם לא שכבתי עם אישה, לא הייתי עירום גם מול אישה , זה קצת מתסכל אותי לא לחוות את החוויה הזאת, יש לזה פתרון?

שלום לך אני מניחה שתמיד אפשר למצוא פתרונות. חסרים לי בתשובתך המון פרטים: כמו בן כמה אתה? מה הסיבות שבגללן נמנעת מאינטימיות עם נשים? מה עצר אותך? ומה אתה מעוניין לשנות כרגע בחייך? בשלב ראשון צריך להבין מה עוצר אותך ואז ניתן יהיה לסייע לך, מנסיוני ברב המקרים מדובר בחרדה מאינטימיות, אך לחרדה יכולות לביות הרבה סיבות והיא באה בהמון צורות. טיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך יוכל מאד לסייע לך להערכתי. אשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות