שואלת פה כי לא עונים לי... כאבים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/11/2020 | 23:14 | מאת: יעל

היי, יש לי מחזור תקין בלי גלולות. לאחרונה יש לי כאבי בטן במחזור עצמו לא לפני כל המחזור. האם זה תקין? הבעיה מחמירה כי פתאום גם אחרי המחזור מתפוצצת לי הרחם הכאב לא עובר חודש שעבר לקח כמה זמן עד שעבר. החודש: סימי מחזור שבוע שעבר יום שישי והמשיכו הכאבים ויש לי כעת מאתמול כמו דימום לא כתמים אדומים אלא ורוד וקצת שמנגבים והבטן מתפוצצת. הקטע שהיתי לפני כמה שבועות אצל רופא וחוץ מהפניות לא נאמר לי כלום ועכשיו עד שאעשה אותן ועד שיגיע התור שלי... רק רציתי לשאול מה זה יכול להיות הכאבים? תודה

שלום לך איני רופאה ולכן לא אוכל לדעת. אם ממשיכים הכאבים מציעה לך לא לוותר ולהיבדק אצל רופא הנשים עד שתקבלי תשובה. מאחלת לך המון בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות