אני נהנה מאוננות יותר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/11/2020 | 12:15 | מאת: ניב

היי, אני בן 25, ובזוגיות ראשונה כבר כמעט שנה. רק בשנה האחרונה התחלתי להבין את המיניות של יותר דרך האוננות, ועם הזמן הגעתי לאורגזמות ממש מענגות דרך האוננות. לעומת זאת, כשאני עושה סקס עם הבת זוג, החוויה עצמה היא שונה, עוצמתית יותר אבל ברגע שזה מגיע לחדירה, התחושות שאני מרגיש הם שונות. ההנאה היא שונה, הגירוי שאני מרגיש הוא שונה. והדבר גורם גם לאורגזמה שונה ולא מענגת באותה עוצמה כמו שאני מכיר. גם מבחינת השליטה בזמן הגמירה, באוננות אני מרגיש שיש לי שליטה, שאני יכול להחליט מתי אני רוצה לגמור, ואני ממש מרגיש את משך זמן הגמירה. ואילו בזמן חדירה, הגמירה עצמה קורית יותר מהר,המשך שלה יוצר קצר והיא לא מספקת את אותה הנאה? ממה הדבר יכול לקרות? אני חושב שזה קשור לעובדה שאנחנו שוכבים עם קונדום, ואז החיכוך עם האיבר שונה מבאוננות. אני חושב שגם בחדירה, הגירוי שאני מרגיש הוא יותר באזור קצה הפין, מאשר בכל האיבר עצמו כמו בחדירה, ולכן הגמירה היא אחרת. מה אני יכול לעשות בשביל לחוות אורגזמה כיפית גם בחדירה. תודה

שלום לך כדי לבדוק זאת מציעה לפנות למספר שיחות יעוץ אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. כפי הנראה הורגלת לתחושה הנובעת מהאוננות וקיום יחסי המין מאד שונה,)אולי התחושה עם הקונדום, אולי הסיכוך) יתכן ואולי ייעצו לך לשנות את צורת האוננות ושתהיה קרובה יותר לתחושה דומה לנרתיק(אולי יותר סיכוך באוננות, למשל) כמו גם עבודה עם בת הזוג כדי לראות למה אתה זקוק עוד ביחסי מין כדי להנות יותר. ולדייק יותר את תחושותיך איתה ואז גם ההנאה תגבר. יש לבדוק ולהבין יותר פרטים כדי לזהות מה בדיוק קורה ולמה זה כה שונה עבורך. ולכן יעוץ מיני הוא בעיני הפתרון הטוב והמדויק ביותר עבורך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות