גירוי מהיר מידי וטפטוף

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/11/2020 | 21:12 | מאת: אר

שלום וברכה אנו נשואים 3 שנים ויש לנו בלענ"ה 2 ילדים... יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת... אמנם חשוב לי לציין שזה לא שפיכה מלאה דהיינו שכל הזרע יוצא בבת אחת עם תחושה של הנאה ופורקן, אלא טפטוף איטי של טיפות זרע... בדרך כלל אני בכלל לא מרגיש את הטיפטוף אלא רואה את הביגוד רטוב... ומרגיש עייפות (לא כל כך כמו אחרי הזרעה מלאה) הטיפטוף מתחיל כבר בשלב מוקדם של כל תהליך הריצוי חיבוקים וכו' ובפרט כבר במיטה כשאני "מדליק" אותה לפני החיבור... הבעיה היא שכבר בחיבור עצמו לא "נשאר" לי הרבה זרע ואז היא כבר לא נהנית מספיק (וגם אני כבר לא נהנה מספיק כי הרוב כבר יצא...) (נראה לי שזה גלגל שחוזר על עצמו היא לא נהנית מספיק כי הרוב כבר יצא ולכן בפעם הבאה לוקח לה יותר זמן להידלק, עד שהיא נדלקת הרוב כבר יצא ולכן לא נהנית, וחוזר חלילה...) הבנתי ששפיכה מוקדמת היא בעיה שכיחה אבל נראה לי שמדובר על שפיכה מלאה אבל לא טיפטוף... זה נורמלי? יש לציין (לא יודע אם זה קשור, ואם יש בזה בעיה...) שכשאני גומר להשתין תמיד נשארות לי כמה טיפות שאם אני לא מנגבם בנייר, מרטיב לי את הבגד תחתון... אני גר בחו"ל ולכן פניה לרופא בעיניין לא נראית לי רלוונטית כי לא יתנו לי טיפול שאינו נוגד את ההלכה... היה אסיר תודה אם תמצאו לי פיתרון!!! בתודה מראש

שלום לך מנסה להבין עד הסוף את הבעיה שאתה מדבר עליה. אם אתה מדבר על שפיכה מהירה, מדובר על חוסר יכולת לשלוט בתזמון השפיכה. אני לא בטוחה שאתה מדבר על שפיכה מלאה כהגדרתה, אלא אולי על טיפות מעטות של זרע שיוצאות מעצם הגירוי(יש גברים רבים שזה קורה להם)וזאת לא שפיכה שמלווה באורגזמה. לדעתי אתה גם מבלבל כנראה בין כמה דברים-אורגזמה, מעט זרע (שהוא לא אורגזמה שמופרש בגירוי חיצוני) ונושא מה קורה לאחר מתן שתן. מה שברור לי כמטפלת מינית הוא שיתכן וחסר לך ידע בנושא ישעשה לך סדר. וזה משהו שהייתי מציעה לך להשלים, כמובן שעדיף בטיפול או יעוץ מיני או עם גורם מקצועי שיוכל לתת את המידע. איני יודעת היכן אתם גרים, אך שווה גם להתייעץ עם אורולוג וגם לחפש אם יש מטפל מיני מוסמך. או אפילו לבחור מטפל או מטפלת מהארץ (מוסמכים על ידי איט"ם- איגוד המטפלים המיניים הארץ) בזום. מאחלת לך הצלחה וכאן אם יש עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות