עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!1

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/10/2014 | 20:56 | מאת: רוני

שלום חברים יש לי שאלה חשובה קיימתי יחסיי מין לא מוגנים עם חברה שלי ואני מפחד שהיא נכנסה להריון אני ממש ממש לחוץ אני כמעט בטוח ב 1000% שלא גמרתי אבל עדיין מפחד היא אמורה לקבל מחזור בעוד כ5 ימים עכשיו השאלה היא כזאת אם היא מקבלת את המחזור הקרוב זה אומר שהיא לא בהריון או שזה יהיה קשור כבר לחודש הבא ואם בחודש הבא היא לא תקבל מה אני עושה ? זה לא יהיה מאוחר מידי עדיין לא עברו 24 שעות ככה שאני עדיין יכול לקנות פוסטינור

שלום לך לגבי הבעיה האקוטית, במידה ולא גמרת אין סיבה שהיא תכנס להריון.למרות שאני יכולה להבין את חששותיך אם אתה לא בטוח אם גמרת או לא. אם אתם מודאגים כרגע, ממליצה להתייעץ עם רופא נשים. לגבי ההמשך, כדי למנוע מצבי מתח שכאלו בעתיד ממליצה להשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום או אם יחסיכם קבועים לפנות לרופא נשים ולבדוק אופציה של גלולות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות