להטב, טיפול מיני, חרדות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/10/2020 | 15:57 | מאת: הילה

קודם כל אני לסבית.. אני הכרתי בחורה, ואני מנסה לצאת איתה, היא עברה דברים לא נעימים עם גברים(הטרדות מניות, נגעו בה בלי שתרצה, אונס..) היא נראה, ועדיין לא אוהבת את הגוף שלה בגלל מה שעברה היא רוצה זוגיות, אבל קשה לה להתחבר/אין לה חשק מיני (מפחד פיזי נראה לי) -ואין לי איך לעזור לה.. איך מטפלים בדבר כזה? מה אפשר לעשות.?

שלום לך זה נשמע כמו משהו שמצריך טיפול , בשלב ראשון עיבוד של הטראומות שעברה, תחושותיה עם הגוף שלה ומיניותה. כל אלו לגמרי יכולים להשפיע גם על החשק המיני שלה ועל יחסה למיניות. את כבת זוג יכולה לתמוך, להקשיב ולהיות רגישה.אך .אינך יכולה לטפל בה. נכון לדעתי שבשלב ראשון בת זוגך תעבור תהליך טיםולי מקצועי בעצמה. ממליצה על טיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת. אשמח לסייע במציאת מטפלת מתאימה. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות