אין לי חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/10/2014 | 02:47 | מאת: איתי

שלום ד"ר וחג שמח. ראשית קצת היסטוריה רפואית: בשנת 2009 נפגעתי בתאונה ובממצאי MRI ו CT פריצות דיסק צוואר ומותן. בשנת 2013 נפגעתי בתאונה בה נכנס לי מברג לעין ימין ובממצאי EEG שיתוק עצב 6 ו 5 פזילה, חוסר תחושה מעפעף ימין דרך מתח ימין ועד לקודקוד הראש. באשר לתאונה הראשונה: בחודשיים האחרונים יש החמרה בכאבים, צוואר - כאבי צוואר, הגבלת תנועה מוחמרת, הקרנה לכתף שמאל וגב אמצעי, כאב יד שמאל לאורכה והירדמות ביום ובלילה כף היד ושלושת האצבעות זרת, קמיצה ואמה, וחולשה ביד. גב תחתון - כאבי גב מותניים, אגן, רגל שמאל לאורכה ומעט רגל ימין, חולשה ברגל. ביצעתי שוב MRI ו CT וקבעתי תור לאורטופד בעניין. יחד עם החמרת כאבי צוואר וגב תחתון התחיל לכאוב לי במפשעה ובמיוחד צד שמאל, אני נוטל שתן בערך כל שעה ופחות מכך, ביום ובלילה, בעת מתן שתן אני נוטל לפרקים עד לסיום ובלחץ וכאב בינוני וכאשר הזרם מפוזר \ מפוצל, בנוסף התחתונים שלי מעט רטובות ביום ובלילה. אורולוג הפנה אותי לבדיקות אולטרסאונד , תוצאות : שתן - ריקון מלא של השק, קצב תקין, כמות תקינה. כליות - תקין כבד - תקין. אין חדש לערמונית. לעניינינו : לאור כל זאת אין לי חשק מיני על אף שאני מאוד אוהב את אישתי והיא מאוד יפה וסקסית, בנוסף לאישתי יש פצעונים בפנים ובגב והיא טוענת שהם כתוצאה מחוסר יחסים מיניים שלנו. שאלות: 1, דעתך כללית למצבי? 2, האם חוסר חשק מיני קשור לבעיותי הרפואיות לעיל? להתייחסותך אודה מראש.

17/10/2014 | 23:54 | מאת: לי

שלום רב זה שאין לך חשק מיני זה ביגלל מה שעברת וגם שבנאדם סובל מכאבים אין חשק לכלום מרוב שהוא סובל למה שלא תבקש קנאביס זה יעזור לך בכל

מנהל פורום מין ומיניות