איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/10/2014 | 10:49 | מאת: בדוי

שלום אני בן15ושבע חודשים יש לי משקל עודף ואני מטר 68 ואיבר המין שלי קטן כשיש. לי זיקפה הוא14 ס'"מ ושהוא לא אז5ס"מ האם איבר המין שלי יגדל וועם קשור שיש לי משקל עודף

שלום לך, גיל 15 הוא גיל בו עסוקים בהתפתחות המינית, בבדיקה עצמית ובהשוואות. .לכן שאלתך כל כך מוכרת ונפוצה ובחורים צעירים רבים מתלבטים לגביה. 14 ס"מ הוא גודל ממוצע לחלוטין ולא אמורה להיות איתו כל בעיה בקיום יחסי מין. פעמים רבות בגלל עודף המשקל איבר המין יכול להיראות או להיתפס כקטן באופן פרופורציונלי. אך מהנתונים שאתה מתאר אובייקטיבית, מצבך נשמע תקין לחלוטין ואין לך כל סיבה לדאגה.ולאור גילך בהחלט יתכן שאתה עדיין בגדילה. מאחלת לך שבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות