שאלה לגברים סטרייטים ולמנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/09/2020 | 00:59 | מאת: שואל

אני גבר בתול, כמעט בן 30. כשאני מאונן, אני רגיל לדמיין את עצמי עם גבר נוסף בחוויה מינית משותפת. מאז תקופת נערותי אני נמשך מינית וגופנית לגברים בלבד. מעולם לא השלמתי עם המשיכה המינית ההפוכה, עליה אני שומר עד היום בסודיות קפדנית. תמיד חלמתי להמשך לאישה, אך לא זכורה לי אפילו פעם אחת שבה חשבתי על אישה תוך כדי אוננות. לאחרונה קרה לי משהו יוצא דופן. האזנתי למוסיקה איטית ומרגיעה. תוך כדי האזנה, אוננתי ודמיינתי אישה שוכבת עם גבר במיטה. ניסיתי לדמיין את עצמי בתור הגבר ששוכב איתה. רכנתי מעליה. ליטפתי אותה. חיבקתי אותה. נישקתי אותה בראשה. איכשהו, הצלחתי לקבל זקפה תוך כדי הדמיונות הללו, וחוויתי אורגזמה ופלטתי זרע. בחיים לא קרה לי דבר כזה! איך זה יכול להיות?? מה עובר עלי? האם אני הולך ונהיה סטרייט? או ביסקסואל? או שאולי אני רק משלה את עצמי בחלומות שווא? האם אי פעם קרה לכם, הגברים הסטרייטים, שהצלחתם לאונן ולגמור, תוך כדי שאתם מדמיינים את עצמכם עם גבר נוסף? האם בכלל אתם מסתקרנים מלדמיין דבר כזה או נרתעים ואף נגעלים מדמיונות מיניים שכאלו? אשמח לתשובות כנות ורציניות

שלום לך פנטזיות מיניות הן הרבה פעמים כמו חלומות, הן משקפות את עולמנו הפנימי, תחושותינו ורגשותינו. עם זאת, בהקשר להעדפה מינית שיכולה להיות מאד גמישה, משתנה ובעלת טווח שיכול לנוע, כשיש פנטזיות כמו שלך, אין סיבה להילחץ מהן. הדמיון הוא ארץ חופשיה שבה ניתן לפנטז ולדמיין הכל, והפנטזיות לא בהכרח מכתיבות איך נתנהג במציאות , או לא אומרות שיש חובה להגשימן במציאות. במקרה של משיכה לגברים או גם לנשים או אפילו בדיקה של ההעדפות שלך, תמיד יש לך בחירה מה לעשות איתן בסופו של דבר במציאות. כיון שהטווח הוא כל כך גדול, אענה לך מנסיוני שאני יודעת שיש גברים " סטרייטים" שמפנטזים גם על גברים, ובוחרים בפועל להיות עם נשים... או ההיפך או גם וגם.. הדמיון כפי שאמרתי הוא ארץ חופשיה והמציאות שלך ואיך אתה בוחר להתנהל בחייך נתונה אך ורק להחלטתך ובחירתך. אתה נלחץ מהפנטזיות כי אתה מחפש הגדרה לעצמך ואני הייתי מציעה לך אולי פשוט לפעול לפי מה שנכון לך באותו רגע במציאות ולבחור בשלב זה לא להגדיר. כך גם תוכל קצת להרגע מהלחץ ולהבין שאתה בלבד מכתיב את העדפתך המינית אך ורק בהקשבה למה שנכון לך ועם מי שנכון לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות