גמירה מהירה מאוד בן 23

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/08/2020 | 15:37 | מאת: ניר

שלום אני ניר בן 23 בריא בדכ, ספורטאי. במהלך הסקס אני חווה גמירה מהירה. אני כן מרגיש את הרגע שבו אני גומר אני יכול לעצור את התנועה אבל אם אעצור לכמה שניות ואז אמשיך.אני שוב ארגיש שאני עומד לגמור. לכן אף פעם לא הבנתי את זה שמטפלות מיניות אומרות שצריך לדעת לשלוט בהרגשה שלפני הגמירה. אצלי ההרגשה של הגמירה 1) מגיעה מהר מאוד 2) במידה ואפסיק לזוז היא תעלם וכשאזוז היא תגיע שוב מהר. תוכלי לתת לי טיפים של עבודה בבית איך למנוע את זה? קיים סיכוי שזה קורה בגלל שאני מאונן הרבה ואז יש לי רגישות גדולה באיבר המין? תודה

שלום לך כשמדברים על לימוד והכרות עם תחושות הגוף, העלאת רמת הגירוי ושליטה בנקודה שלפני האורגזמה, מדברים על תהליך. טיפ קצר בפורום או ניסוי חד פעמי שלך ,לא יוכל להביא להכרות מעמיקה עם תחושותיך. הדברים הם לא כאלה טכניים כפי שהם נשמעים. גם היכולת להתחבר לתחושות גופך בזמן סקס הוא תהליך רגשי ולא רק גופני ומושפע מעוד גורמים שיתכן ואינך מודע להם. זה לא מספיק להגיד מה צריך.. או לתת טיפ קטן בפורום , יש לעבור תהליך (רצוי בטיפול מיני) שיסייע לך להבין מה הגורמים שיתכן ומשפיעים על השפיכה המהירה אצלך. וכיוון שאצל כל אחד דברים אחרים משפיעים וצריכה להיות הקשבה שלך לגופך, תחושותיך ומה שקורה לך, אין באפשרותי לתת כאן טיפים אוניברסאליים. מה שכן, מספר שיחות יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך או מטפלת בנושא יוכלו מאד לסייע לך להפוך את התהליך למשהו שמותאם ספציפית אליך. ובעיני , הרבה יותר אפקטיבי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות