פריקה / בעיה לאפרת .

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/08/2020 | 04:40 | מאת: נלי

הי אפרת. הבעיה שלי היא כזו וסליחה על האורך. אני בערך בת 24. הגעתי מבית שלא הראה לי חום ואהבה, לא דיבר איתי על מיניות (היו לי שני פרטנרים בסך הכל) איכשהו נחשפתי לפורנו מגיל קטן וזה השפיע עלי בקטע שכש אני מסתכלת על הבנות בפורנו אני מרגישה שהן פשוט..לא נחמדות, שכל מה שמעניין אותן זה סקס, שהן די זנותיות. שהן רעות אפילו. לא יודעת למה אבל ככה זה נחרט לי בראש. אני אציין שבבית סקס נחשב דבר שלא מדברים עליו, ההורים שלי פרימיטיבים מכל המשתמע מכך. אני אישית לא יודעת אם פיתחתי מיניות בריאה, מרגישה שלא..וזה ניכר מהטקסט. אני זוכרת פעם אחת כשהיתי קטנה וההורים שלי עשו סקס כשהיתי במיטה, אולי גם זה השפיע על איך שאני תופסת סקס ונשים. בכל אופן. אני מרגישה שסקס זה דבר מלוכלך, שיש דיסוננס בין לאהוב סקס לבין אחרי זה לשחק עם אחיינים שלי בלגו כאילו אני תמימה.וזה מפריע לי כי אני אדם טוב. אני מרגישה שאני שונאת מיניות ונשיות בפרט, אני מרגישה שמשהו נדפק אצלי מגיל קטן. אני יכולה לעשות סקס אבל אני ארגיש שאני עושה משהו רע, שאני לא אדם טוב,שאסור לי להיות ילדותית יותר, שאיך אם אני אולי אעשה דברים בסקס (כמו למשל בליעת זרע, רכיבה וכו) אני יכולה להיות בכלל אמא? שוב,הדיסוננס.. תראי, אני יודעת שמין זה דבר טבעי ונורמלי,אבל אני לא מצליחה לתפוס אותו כך,כמה שלא יחפרו לי על זה .הפער בין לראות אישה ביום יום לבין אישה שעושה סקס בסרטונים, פשוט נראה לי שתי נשים שונות לגמרי. אפרת, מה הבעיה אצלי?? זה עוצר אותי ומציק לי. איך אחיה כך? אשמח לעזרה.תודה.

שלום לך נשמע שקשה לך עם הצורה בה את תופסת מיניות ואולי עם הצורה בה את תופסת נשיות. ואיך את תופסת את עצמך כאישה ועד כמה את מרשה לעצמך להיות מינית בלי לשפוט את עצמך או לתפוס את עצמך כ" זנותית". נשמע שנכון לך להגיע לטיפול מיני כי תפיסות אלו עוצרות אותך ומפריעות לך לדברייך וכדי שתוכלי לחיות עם עצמך ועם מיניותך בשלום, יש תפיסות שנכון לך לעבוד עליהן ולשנותם. כמו גם לשחרר את rגשות האשמה והשיפוט העצמי שלך. בקצרה , מציעה לך לפנות למטפלת מינית מוסמכת לשיחות כדי לעבוד על כך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות