חוסר משיכה לבעלי שלא עובר אף פעם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/08/2020 | 17:21 | מאת: מיואשת

שלום, אני נשואה + ילדים דתייה כך שלפני החתונה אני ובעלי שמרנו נגיעה בעלי בעל טוב, מתחשב ודואג לי, ואנחנו חברים טובים חוץ מהקטע המיני שאיתו יש לנו בעיות מאז החתונה תמיד היו לי מחשבות שאני לא מינית או אולי בעלת נטיות הפוכות לפני כשנה התחלתי לשחות ופתאום יוצא לי לראות בנים ויש בנים בבריכה שאני מרגישה שאם היינו מכירים הייתי רוצה לקיים איתם יחסים ואין לי תחושה כזאת עם בעלי . יש לי מאוד צורך למיניות אבל לא עם בעלי. ואנחנו כמעט ולא מקיימים יחסים אני אובדת עצות מיואשת ומתוסכלת זה כך מאז שהתחתנו האם יש פתרון מוסרי פרט לפירוק הבית?

שלום לך איני יודעת עד הסוף מה הקושי במיניותך מול בעלך, אם מדובר בחוסר משיכה, חוסר חשק או חוסר תקשורת ודיוק של צרכייך מולו. בכל מקרה, במידה וחשוב לך, הייתי מציעה לבדוק זאת יותר לעומק. נשמע שלא היית מאד מחוברת למיניותך ולא הבנת אותה, ועכשיו משהו משתנה וחשוב לך להבין מה קורה. הפתרון שאציע הוא הפתרון שאני מכירה והוא בשלב ראשון טיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי להבין מה השתנה עכשיו.. עדיף להבין זאת יותר לעומק לפני שמתחילים לחפש פתרונות. אשמח לסייע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www/efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות