דימום לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/09/2014 | 12:43 | מאת: מור

שלום אני בת 33 . לפני מספר ימים אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין. הכל היה בסדר גמור. אבל היו לי כאבים קלים בעת החדירה עצמה. לאחר הסקס, נכנסתי לשירותים והבחנתי בדימום ממש קל מהנרתיק . יחסתי את זה לסקס עצמו.. אתמול בלילה הוא אונן לי והיום בבוקר שוב היה לי דימום ממש קל. זה בטוח לא ווסת. אבל הדימום קצת מוזר. היום הוא היה מעט יותר חזק .. אבל נפסק אחרי חצי שעה

שלום לך, במידה ולא היה מדובר באמת במחזור, מציעה לבדוק זאת מול רופאת נשים אם את מוטרדת. אולי מדובר בשפשוף או שריטה עקב יחסי מין אינטנסיביים במיוחד ואולי משהו אחר.. אך רק בדיקה תוכל לקבוע זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות