כאבים ביחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/09/2014 | 19:56 | מאת: שירן

יש לי חבר ארבע שנים, בגלל שהוא בצבא אנחנו מתראים אחרי שבועיים או שלוש. אני שותה גלולות ולכן אנחנו לא משתמשים בקונדומים. אני סובלת מכאבים בזמן קיום יחסי המין בעיקר בחדירה ולאחר סיום האקט כשהוא גומר יש לי תחושת צריבה. רופאת הנשים שלי חשבה שיש לי דלקת ולכן קיבלתי טיפול של שלושה נרות ומשחה אבל הכאבים ממשיכים. יש לציין שאין לי תחושות גרד/צריבה/כאב במהלך היום אלא רק בזמן קיום היחסים. תחושת הצריבה לאחר האקט נמשכת כחצי שעה ומאוד שורפת בפיפי שבזמן הזה. אשמח לתשובה. תודה רבה!

שלום לך, אני שמחה שאת פונה, ואני מניחה שאת חשה שאם המצב נמשך כך לאורך זמן משהו כאן לא בסדר. סקס אמור להיות מהנה וסימפטום של כאב או צריבה מחייב התייחסות. מה שאני מציעה לך לעשות הוא ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, יכול להיות שמדובר בבעית כאב כרונית שמחייבת אבחון כמו וסטיבוליטיס למשל.. או דלקות חוזרות ונשנות, יתכן גם ומדובר ביובש בנרתיק שגורם לצריבה, אך הכאב הזה חייב אבחון. אחרי שיהיה אבחון ברור תוכלי לדעת איך לטפל בו. בינתיים מציעה לך להימנע ממגע שגורם כאב, עד האבחון, אין כל סיבה שתסבלי. מאחלת לך מיניות בריאוה ומהנה ומזמינה אותך שוב במידה ויהיו עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות