לא יודע מה לעשות עם זה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/07/2020 | 20:46 | מאת: צחי

אני אוהב את אשתי והסקס ביננו סביר. לא יותר. אני לא מאוהב ולא הייתי מאוהב בה. הבעיה היא שלעיתים אני פוגש בחורות בעבודה, מילואים וכו' ומתוך 50 יכולה אחת או שתיים ממש לגרום לי התרגשות. אני ממש לא רוצה לפלרטט אבל האמת שאני גם לא חושב איך אחווה דבר כזה עם אשתי? ואולי זה בכלל לא חשוב כשיש ילדים ושגרה וחובות קודמים?

שלום לך לגיטימי וקורה הרבה שאדם יהיה בזוגיות וימשך לבת הזוג שלו ואפילו יאהב אותה ועדיין יראה בחורות אחרות כמושכות או מרגשות. מה שנכון לדעתי שתשאל את עצמך, זה למה אתה זקוק ומה חשוב לך? מה סידרי העדיפויות שלך? ותנסה להקשיב לצרכיך בשלב ראשן. גם למה יותר חשוב או פחות חשוב בעיניך. רק אחר כך תוכל להחליט מה אולי נכון לך לעשות בחייך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות