כאב בזמן אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/09/2014 | 12:46 | מאת: דוד

שלום, בזמן האחרון אני מרגיש כאב די חד בזמן אוננות באיבר המין, הכאב מגיע מתחילת הפין בצד שמאל (למטה). אני בן 17 וחצי. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות בנדון? אני מתבייש לפנות לרופא.

שלום לך, כל כאב, עם כל הבושה שאולי כרוכה בדבר, מחייב בדיקה רפואית. מהסיבה שעד שלא תיבדק לא ניתן יהיה לדעת מה מקורו ובטח לא באינטרנט.. מה הייתי מציעה לך אולי , זה ללכת לרופא אורולוג שרגיל אני מניחה לפניות מסוג זה ולדווח על הכאב.. אם אתה מתבייש לדבר על האוננות, אתה לא חייב, אך ברור שחשוב שתיבדק. ועדיף מוקדם ממאוחר. מאחלת לך שנה טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות