פנטזיה מייסרת שלא תתממש

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/07/2020 | 08:32 | מאת: גבר מיוסר

אני בן 40 נשוי עם ילדים, הבעיה היא שיש לי פנטזיה מטורפת על שכנה שלי שהיא בקושי בת 14. אני לא מתקרב אליה ולא חושב שזה משהו שאאבד שליטה על עצמי או אנסה להתחיל איתה או לפתות אותה אבל עדיין אני מתגרה ממנה באופן שמעולם לא הרגשתי. משהו בין חרמנות שמציפה אותי להתאהבות. אני סולד מכל הפדופילים והמטרידים שאני קורא עליהם בעיתון והנערה הזו היחידה בגיל הזה ובטווח גילאים הזה שאי פעם עשה לי משהו. לרוב מושאי הפנטזיה שלי הן נשים בגילי וגם 20 נראה לי צעיר. הסקס עם אשתי מהנה אבל המחשבות על הנערה הזו משגעות ומייסרות בו זמנית. האם אני פדופיל או צריך טיפול דחוף? מה עושים?

שלום לך הסוגיה שאתה מעלה מאד חשובה ונכון שתפנה לטיפול ייעודי בנושא. זאת שאלה שנכון לעבוד עליה בטיפול. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

16/07/2020 | 20:12 | מאת: דינה

מדהים. בחור בוגר עם מודעות עצמית מתייעץ לגבי בעיה בפורום לפתרון בעיות. היועצת? היא מייעצת להתייעץ. מקווה שבטיפולים שלך את לא שולחת למומחים אלא מייעצת על אמת

09/04/2023 | 00:41 | מאת: מכיר מקרוב

חויתי בדיוק את מה שאתה מתאר. חוויות האוננות על אותה נערה צעירה העניקו לי את האורגזמות המושלמות ביותר שחוויתי בחיי. היה שלב שאף דמיינתי איך תיראה השיחה עם הוריה של הנערה, בה אספר להם על משיכתי אליה ועל רצוני להינשא לה. הפער בינינו כ 30 שנה.

מנהל פורום מין ומיניות