כאבים לאחר סקס........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/07/2020 | 13:20 | מאת: אופק

שלום במערכת יחסים חדשה בני 30 בן הזוג לא גומר מחדירה....מהן הסיבות? ודבר שמטריד אותי, לאחר שגומר שמאונן, לאחר שתי דק אפילו הוא סובל מכאבים וממש מראה שכואב לו. מהי התופעה הזו.... הרגשתי שהוא מפחד לגמור יוצאים ממש מעט זמן ומנסה להבין מה העיניין

שלום לך בכל מצב שיש בו כאבים במהלך סקס גבר או אישה, אין סיבה להמשיך לסבול ומומלץ מיידית ללכת לרופא לבדוק מה מקור הכאבים. מציעה שיפנה לאורולוג לבדיקה פיזית. אין סיבה שימשיך לסבול כך, יתכן ועם אבחון וטיפול נכון המצב ישתפר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות